Efter föreställningarna!

De e 4:de advent idag!
3 Decembember er har redan passerat och är passé sedan 2 veckor tillbaka drygt.
15 December har också redan passerat, då sista föreställningen spelades.
Våran speltid har försvunnit lika snabbt som en shot med vältyckt likör eller sprit.
Ett halvårs arbete med repetitioner, textläsning, inlärning av repliker och en viss gemenskap har tagit slut.
Textläsningar, inlärning av repliker är över men gemenskapen kvarstår.
Under spelperioder har vi varit varandra nära, ibland kanske för nära men vi har ändå haft det otroligt roligt och kan blika tillbaka på roliga stunder. Jag tycker att spelperioden har gått relativ bra, skolklasserna satt med öppna ögon och var intresserad ( dom flesta klasserna iaf ) vilket har vart kul o se. De offentliga föreställningarna började med lite halvdan publik men under föreställningarna sökte sig fler för att ta del av vårt gemenskapa projekt. Vi har fått höra ris och ros och viktigast av allt, iaf när det kommer till mig. Jag har lärt mig nåt otroligt under hela den här tiden och det är verkligen en erfarenhet som jag tar med mig till nästkommande projekt eller liknande.
Jag tror det de e första gången jag varit med om ett prjekt där en själv, som person, sätts på prov. Ens tålamod, en talang och ens sätt och förmåga att hantera stress. Det är något som kan vara svårt och som jag tror många i gruppen känt av. Vissa hanterar det bättre än andra och andra förblir stressade.
En Viktig sak som jag också fått lära mig är att arbeta med andra, med 9 andra testosteron fyllda killar, alla med humor och positiva liksom negativa egenskaper.
Projektet valde att vi skulle ta upp och behandla frågon om det manliga ideealet, mansbilden i samhället, vilket vi gjorde i gemenskap med gemensamma och kanske inte fullt så gemensamma tankar.
vi har också under en gemenskap kommit varandra nnärmre, vissa närmare än andra.
Vi har under peroden fått lära oss nåt och inte minst de som för första gången fått äran att stå på scenen och känna magin mellan verklighet och teater på scen och känna sig i the spotlight för en publik som observerar dig med observanta, kritiska och medvetna ögon.
Vi lyckades beröra en publik, underhålla en publik, tråka ut en publik och få skolklasser att tycka om oss och allt i vår gemenskap!
Jag önskar er alla God jul och Gott nytt år!
Besitos Carlos aka GuacamoleCarlos

RSS 2.0