Can we choose our own battlefield? Our should we just go with it and make the best of it?

Jaaa kära ni! Här sitter man och förskör klura ut något vettigt att skriva på bloggen. Men det är blandade tankar och känslor som flödar och far omkring i mig. Visst är det bra? Men kanske inte alltid. För att - Too much of anything can make you sick,  Even the good can be a curse. Makes it hard to know which road to go down. Knowing too much can get you hurt.

Det finns en känsla däremot som jag tror att det är många där ute som kanske känner igen sig i. Det är när man vill ha något and You want it so dad och vid slutet av dagen så får du inte det du vill ha och du gör verkligen allt för att få det du vill ha. Du krigar och jagar efter det ena och det andra och innan du vet om det så har du till slut lyckas komma ditt du vill. Du har vunnit kriget, du har fångat ditt byte.  MEN, men - då vill du inte ha det längre. Du känner inte ångest utan bara, ETT NEJ, JAG VILL INTE! Du börjar känna dig osäker, som om du vill bara försvinna och önskar att allt du har gjort få det ogjort. Du vill spola tillbaka tiden då du skulle bara ha sagt okej med ett leden och accepterat situationen som den är.
Fast tänk efter noga om du verkligen hade bara med ett falskt leende på läpparna sagt okej och verkligen accepterat stunden i det läget och aldrig fått stag ditt. Då, då hade du dagen efter eller kanske till och med minuten, kvarten, timmen, efter ångrat dig så grovt att du önskar att din mamman aldrig hade gett dig chansen att få känna luften. Bara för att du valde att Håll igen, stänga din mun som om du inte ägde en tunga.

Så Vad göra man? Varför känner vi så?  Är det för att vi blir tillfredsställda av att kriga eller att jaga? eller är det striden eller jagande som pumpar en massa adrenalin kickar i oss? och sen när vi har fått det vi vill så vill inte längre.
Men om vi väljer att acceptera stunden för den det är, så kanske väntar det oss något bortom våra tankar, det är som om ödet har något större som väntar runt hörnet och vi bara har inte hittat den vägen dit ännu.
Be careful what you wish for,
Cause you just might get it all.
And then some you don't want.

By A.J.
Be There..


Kommentarer
Postat av: Em

Lätt att jag kommenterar =) Är du ensam eller är ni flera?

2010-09-09 @ 17:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0