Mitt andra inlägg

Hej igen!
Mitt andra inlägg påbörjas och bloggen har stått stilla sen jag publicerade mitt sista inlägg.
Gårdagen bjöd på mycket allt från billiga potatisbollar ( typ som pommes frites ) på Willys och Salsa... Den alkoholhaltiga drycken var förstås bjuden, bjuden till våra glas,plastvinglas som jag och anas min puff köpte på willys för 10:-/st för att sedan bjudas in till våra munnar för att sväljas och ta upp alkoholen in till hjärnan för att i slutändan låta levern ta ett extrapass i kroppens arbetsmarknad. Att levern gått in i väggen är et faktum och det känns när man vaknar lite bakfull sådär en söndagmorgon.
Salsan var dock kul och många man kände till fannns på plats vilket var rätt lyckad.
Vi träffade folk som vi inte sett på länge och folk som vi dagen innan utbytt ord och heta blickar med...kanske inte det sexuella och kanske med en nypa ironi nu när jag skrev det.

Vi var båda Fierce-a och efter en lyckad Sex and The City kväll i stockholm där vi dansat runt på gamla stan och skrattat lite åt unga mäns besvikelse  över Sverigens förlust i Eurovision visste vi att vi skulle ha kul ikväll... Visste och Visste men vi försökte iallafall och vi lyckades rätt bra! Trötta mot slutet av kvällen  men de  är sånt som ingår, precis som om du köper en hamburgarmeny på max så ingår pommes fritten för att inte glömma fantan som svalkar brödets torrhet, motsvarande sömnen  efter festens festande. Oj! Nu kanske jag skrev lite väl mkt och kankse sånt som inte e så viktigt och intressant för er att veta!

Det känns som jag alltid måste ta upp frågan eller ämnet manlighet när jag skriver här, så jag kan väl säga att vi tog en öl och kaxade oss lite hej vilt sådär...sen en och en annan flört och för att inte glömma pardansen i Salsan. Jag vann! Jag dansade med flest tjejer än vad Anas gjorde. Betyder det att jag är mer man än Anas eller är det så att Anas är mer man för att han inte springer runt från tjej till tjej som jag gjorde, för hade vi varit av motsatt kön så hade det sistnämda varit det bästa för ens rykte faktiskt. Hur skulle detta se ut om detta inte var en pardans i Salsa utan i kärlekslivet.

Carlos Romero aka GuacamoleCarlos el bailador de la Salsa






Visst är jag snygg oc passionerad i min dans pose med Sifia som hon hette!   Jag diggar mina skinnbyxor..
Jag och min snygga danspartner Sofia eller vad hon hette. Jag diggar mina skinnbyxor...



Pommes fritten som ingår menyn som sömnen efter nattens festande. Men fantan svalkar brödets torrhet...

Mitt första othello inlägg

Nu sitter jag här med puff i andra luren/ anas och skriver mitt frsta inlägg på den här bloggen.
Hade nästan glömt bloggens existens men det glädjer mig att några har tagit sig tid att skriva och inte låtit bloggen falla i glömska i cybervärlden.
Det gäller verkligen att hålla bloggen aktiv som magne skrivit. Även om dom flesta av oss kanske inte har tid kan man bara unna sig en mening och uttrycka det på bloggen, inte överflödigt långa inlägg...dom kan va nödvändiga men inte som mitt inlägg just nu som verkligen början bli too much bla bla bla.
Imorn ska jag och Anas ta oss en tripp till Stockholm för att se premmiären av nya filmen av Sex And the City, låt oss skippa diskussion om det är manligt eller inte...its not necessary too discuss det som behagara en gör man! Och varför skulle det vara omanligt att se en film med snygga medelålderskvinnor med snygg stil och desig ? haha
Dock känns det att vi kommer vara omringade med våra "on the go kaffe" av gaypeople och alternativa "fashion tjejer och killar med sin egna stil, det mesta från second hand för att vara unika"
En runda i stockholm bland exklusiva affärerer såsom Gucci innan för att sen avsluta med ett glas av manlig dryck- ÖL!!!! Manligt va?!
Wish us lucka and fun!

Carlos Carlito aka Guacamolecarlos el hombre con gusto a la Cerveza

Do not speak about things that you personally cannot fullfill it just ends up that everyone knows the truth about you...and its all gonna be fake! Just be yorself and not some kinda loveperson that you just wanna play too seem nice and cheerful, that's just stupid cause after time people just see thrugh that that just like glas were you can see right thrugh in to the naked chic and her fine chic boobies and she might see you if you stand there too long!
//  Carlos F Romero





Farzin

Älska, älska åter älska! Livet är för kort för att ständigt hata! Ge kärlek och få kärlek, men ge inte ditt hjärta till vem som helst! - Farzin Fatih Faith

Titta & Njut!



BE There

Lite Bild inspiration!‏













Be There

Mitt första inlägg

Hej allihopa! Nu måste vi peppa upp den här bloggen och vara sjukt aktiva här, för tänk vilken möjlighet det här är. Här inne är det bara att lägga upp era tankar, utan att någon stoppar dig mitt i meningen. Här är även platsen du kan lägga upp någon annans tankar, kritisera dom eller vad vet jag, bara skrika ut lite ilska/glädje.
Hoppas att detta blir en aktiv plats.

Med vänliga hälsningar: Magne Björklund

Othello By William Shakespeare.

Nu drar Othellobloggen igång. Här kan in följa oss och hur vi sätter upp vår projket Othello av William shakespeare.

Projketet kommer att innehålla både film och treater och de bräknas att vara klart till hösten 2010 på  Gottsunda Dans & Teater


Be There.


 

RSS 2.0